Make your own free website on Tripod.com

Ahli kelab

Ahli - ahli kelab

presiden.jpg

Perkenalkan president Kelab Miri Biker. Encik Ahim. Atau Abg Ahim. Memegang jawatan selaku president kelab. Motosikal Jaguh Beliau ini amat menarik dan cun. Bertemakan Platinum Creator.  Pernah ikut bertanding di autoshow tahun lalu.

045.jpg

m5.jpg

Mohd Kadari atau lebih dikenali M iaitu nama panggilan bagi timbalan presiden kelab yang kreatif dan motornya yang dikatakan tak pernah siap-siap setiap bulan pasti ada kelainannya ada saja yang berubah..gambar di sebelah adalah gambar motorsikalnya yang terkini dengan springer custom pasang sendiri dan accessories yang cari satu malaysia pun memang tak jumpa hik hik hanya ada di miri..yang tak ada dijual dikedai kedai mekanik ataupun kedai mamak he he he..steady yeahh

abgusop2.jpg

Di kenali sebagai abang Usop, Jaguh custom abang usop simple aje tapi  nampak menarik terutama colour nya. Motosikal jaguh abang usop ni bertemakan Real illusion. Wa respectlah sama abg usop nie.

dsc04539.jpg

Di kenali sebagai ISA.  Motosikal Isa ni pelik sikit. memang rendah habis... Moto jaguh isa terlalu di custom potong punya potong last2 jadi cam ini. No Komenlah... Janji bahagia...
 

rizal.jpg

wrewger

Brother lai. Atau abang Lai dengan moto suzuki intruder.
Memang ganas abis... bertemakan Evergreen Metal Marvel.

miribikers026.jpg

Saudara kelly dengan moto jaguh beliau yang bertemakan Lone Star Dust

miribikers037.jpg

miribikers047.jpg

miribikers034.jpg

miribikers042.jpg

miri6.jpg

khr5.jpg

Dikenali sebagai Brother Kahar. Motosikal Jaguh bro kahar ni memang brutal habis. Berkonsepkan Army Sarjan. Stail askar. 

020.jpg

Brother Hazilah..a.k.a zilah antara yang rock steady. Moto yang bertemakan Killer Firestarter cukup steady dengan corak api pada motosikal bro zilah nie..

img0109.jpg

Bro Ah Tang.. Sibu lai.. Custom jaguh yang selamba jer... ada dua bijik lampu macam biji mata.. hehehe. Patutlah moto jaguh bro Ah Tang bertemakan Twin Exotic eyes.
 

miribikers022.jpg

Saudara Jeff ni agak pendiam orang nya... Tapi diam diam ubi keladi. Kalau dah kenal baru tahu siapa si jeff ni..Moto jaguh Jeff ni bertemakan Cool Blues....

miri41.jpg

Bro hamdan dengan moto jaguh yang bertemakan Heavy Blue Madness

miribikers040.jpg

miribikers043.jpg

awang.jpg

miri8.jpg

miri9.jpg

P/S:    Member yang lain tengah ambil no giliran nak bergambar tapi belum ada masa. Sibuk nak make up motosikal hingga tak sempat bergambar. kalau ada tu nanti akan di siarkan ..

kahar1x.jpg